Σχολικές Δράσεις

Θερμές Ευχαριστίες στην ομάδα του Library4all

Ο Σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου Ποδοχωρίου, οι μαθητές και μαθήτριες καθώς και η Διεύθυνση του σχολείου, ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Library4all για την ευγενική ανταπόκριση στο αίτημά μας σχετικά με τον εμπλουτισμό και αναβάθμιση της βιβλιοθήκης του εκπαιδευτηρίου μας.

Η προσφορά αυτή, είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο εφόσον αποτελεί αναγνώριση του έργου και της προσπάθειας που συντελείται από την εκπαιδευτική μας κοινότητα για ενίσχυση, επικαιροποίηση και περαιτέρω οργάνωση της βιβλιοθήκης μας.

Βασικός μας στόχος και μέλημα αποτελεί πάντοτε η προώθηση και ενίσχυση της φιλαναγνωσίας των μαθητών μας, λειτουργώντας ως ουσιαστικό εργαλείο γνώσης, σκέψης και πολυεπίπεδης εμπειρίας.

Η ανάπτυξη και βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος με κάθε δυνατό μέσο, είναι για όλους μας προτεραιότητα, πρόκληση και καθημερινή πρακτική. Σε αυτή μας την προσπάθεια αντλούμε πραγματικά κουράγιο και δύναμη όταν έχουμε δίπλα μας συμπαραστάτες και αρωγούς, οι οποίοι με πράξεις ευαισθησίας και ανταπόκρισης υποστηρίζουν και προάγουν το έργο μας.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Αλεξάνδρα Κιτσαρά